Tjek din synsprofil hos en autoriseret brilleforhandler

Et par briller til daglig brug og mere sikker kørsel, ZEISS DriveSafe linser er specielt optimeret til kørsel. Disse linser hjælper dig med at nyde et bedre syn i alle vejr- og lysforhold, beskytter dine øjne mod opfattet blænding og gør det lettere for dig at flytte dit synsfokus fra satellitnavigering og bakspejl til forrude hurtigt og ofte.

Brilleglassene kan hjælpe danskerne til bedre synskvalitet, så man kan føle sig sikker i dagligdagen. Omkring halvdelen af alle danskere har problemer med synet ved mørkekørsel. Det kan være, at du har oplevet usikkerhed ved kørsel i mørke, fordi du ikke kan se optimalt og dermed ikke efter hensigten. Danske bilister oplever at blændingen fra modkørende biler forstyrrer synet, og giver en ubehagelig oplevelse under kørsel. 

Vi er afhængige af at vores syn er godt for at vi kan få hverdagen til at rulle. Vi er meget udsat for blåt lys, som kommer fra vores elektroniske devices. Med glas specialiseret til dine øjne, får du det perfekte sæt briller til at håndtere dagligdagen. Besøg din lokale optiker for at få tjekket dit syn igennem på den bedst mulige måde. De har værktøjerne og evnerne til at tilbyde den enkelte kunde de helt rigtige muligheder for fremtiden, så synet ikke bliver negligeret. Briller Odder kan give dig et bedre forhold til dine øjne.