Er dit barn en kommende læge? Så skal du se Le Toy Van lægetaske

Le Toy Van lægetaske og dens indhold

Le Toy Van er kendte for deres mange forskellige sæt der indbyder til sjove rollelege. Det er en familieejet virksomhed, der gennem flere generationer har skabt legetøj til både helt små og større børn. De har skabt rigtig mange populære produkter, blandt andet deres produkter der indebærer Noahs Ark har været meget eftertragtede.

Deres produkter kan findes mange steder og købes af mange virksomheder. Hos Little Happy finder du et bredt udvalg af deres mange kendte produkter, så du kan finde eksempelvis lægetasken og en masse andet som dit barn med sikkerhed vil elske. En Le Toy Van lægetaske er det ultimative legetøj til barnet der drømmer om en dag at være læge. Her kan barnet komme lidt tættere på drømmen.

 

Et bredt udvalg af elsket legetøj

Le Toy Van har et ekstremt bredt sortiment indenfor børnelegetøj, og herunder kommer ting som legemad især ind i billedet. Med det som deres mest populære kommer de mange sæt med indbydende rollelege lige i hælene, og der findes alverdens af dem;

  • Bagesæt

Le Toy Vans bagesæt er en kombination af rolleleg og legemad, og her vil barnet have mulighed for at kunne lege som en ægte bager. Når barnet ser forældrene arbejde med deres røremaskine vil barnet også selv have lyst til det, og med dette sæt vil barnet have den perfekte mulighed for det.

  • Skønhedssæt

Når den lille prinsesse ser sin mor sminke sig om morgenen, er det oplagt, at hun også vil have lyst til det samme. Her kan hun med sit helt eget sæt lege, at hun sminker sig præcist som mor gør, og det vil med sikkerhed være en leg hun elsker.

  • Sæt med legepenge

Den kommende bankmand/dame vil elske at lege med pengene og lægge dem i orden. Når der så leges med legemad kan barnet også “tage på indkøb” og bruge sine legepenge til at betale for det.

 

Derfor er rollelege en god og vigtig ting

Rollelege, som med eksempelvist med lægetasken, er rigtig vigtige i barnets naturlige udvikling. Ved at gå ind i en rolleleg som barn vil der udvikles viden og tanker omkring hvordan barnet egen verden og hvordan omverdenen fungerer.

Gennem barnets rollelege vil også både de fysiske og sociale kompetencer udvikles. I hverdagen observerer barnet hvordan voksne og andre børn opfører sig, og når det sker, vil det have indflydelse på barnets leg. Legen vil dermed blive baseret på barnets oplevelser, og her vil der skabes viden om, hvordan verden omkring barnet fungerer, og ved at få mere klogskab på dette område, vil barnet have det lettere i sociale sammenhænge.

Ved hjælp af rollelege får barnet også lært om følelser og empati, hvilket vil være en vigtig viden, når barnet skal være sammen med andre mennesker. Dette vil også være en fordel for barnet i fremtiden.