Ræk ud efter noget godt – ræk ud efter reachtrucken

Ræk ud efter noget godt – ræk ud efter reachtrucken

Reachtrucken må du, lige som overskriften siger, ja, som den nærmest med sin insisterende bydeform beordrer dig til, række ud efter (og læg lige mærke til det elegante ordspil, det er jeg noget så stolt af). Reachtrucken kunne nemlig godt være en maskine for dig. Men hov. Vent lige et øjeblik. Du ved måske slet ikke, hvad en sådan maskine er for en slags. Reachtrucken har du måske ikke et kendskab til. Og hvis du har kendskab til reachtrucken, så er det måske allerhøjest er noget så begrænset kendskab? Hvis dette er tilfældet, så lad mig få muligheden for at råde bod på min fejl, råde bod på min forhastede antagelse om, at du allerede kender til denne maskine. Kender til reachtrucken og alle dens finurlige egenskaber, der tilsammen konstituerer og udgør denne maskine. Reachtrucken vil jeg nu, hvis du altså vil give mig forladelse og derefter tilladelse til at fortælle dig mere om denne maskine, netop fortælle dig om. Og hvordan kan du give mig forladelse og tilladelse spørger du? Det er ganske elementært. Bliv du blot ved med at læse dette korte skriv. Fortsæt du blot med at følge min hjernes sirlige krumspring, når jeg i det skriv fortløbende beretter om en fantastisk maskine. På denne måde giver du mig forladelse. Og tilladelse til at skrive mere om reachtrucken, fordi du noget så generøst har valgt at fortsætte med at spendere din tid i min teksts løjerlige selskab.

Reachtrucken – nogle egenskaber

Du er her endnu? Du er her så sandelig endnu. Tusinde og mange tak skal du have! Og nu ikke flere svinkeærinder. Reachtrucken vil jeg nu fortælle dig om. Helt uden yderligere omsvøb. I hvert fald hvis jeg kan lade være. Man forsvinder jo så let i tekstens kald, i den strøm, der trækker én ud i sprogets kringelkroge, der ikke nødvendigvis har noget med sagen at gøre. Men hov, der faldt jeg vist i fælden igen. Så. Nu skal jeg nok stramme mig an. Reachtrucken vil jeg nu bestræbe mig på at fortælle dig om. Reachtrucken er en gaffeltruck. Men den er ikke en hvilken som helst gaffeltruck. Den er nemlig en særlig en af slagsen. Den er med sit ”beskedne” og tynde design nemlig i stand til at komme rundt på lagere, hvor pladsen er trang. Og med sine gafler kan den ”reache” (række) ud efter ting, som er langt, langt oppe på høje hylder. Reachtrucken er derfor en aldeles agil maskine.

Reachtrucken – køb den i dag

Nu skulle du altså have tilstrækkelig med information (hvad enten du kendte til maskinen på forhånd eller ej) til at være blevet overbevist om, at du selvfølgelig, selvfølgelig skal investere i denne maskine. Reachtrucken må du da selvfølgelig anskaffe dig. Alt andet ville da være for dumt. Har dette lille korte skriv ikke overbevist dig? Uha, så kommer min chef efter mig. Det går jo ikke, at denne tekst kun er skrevet med det henblik tomt at gjaldre ud i internettets store, sorte tomrum.