Nu er det endnu nemmere at være webshopejer

Ved du, hvad et pakkehotel er? Hvis du er webshop ejer, vil du helt sikkert elske konceptet. Det betyder, at du outsourcer dit webshop lager, så du ikke selv skal stå for lagerføringen. En virksomhed som lagerhotel24.dk kan tage sig af både varemodtagelse og opbevaringen af dine produkter.

Du kan bruge din nyfundne frihed på to måder; enten kan du udnytte fritiden til at gøre alt det, du ikke havde tid til før, eller lægge liv og sjæl i at gøre din webshop endnu bedre. Uanset om du nu ustandseligt svarer på mails fra dine kunder eller sidder i teateret og nyder en opføring af “Jeppe på bjerget”, kan du hele tiden følge med i, hvad der sker på dit lager.

Du får besked, så snart der kommer en ordre, så du altid ved, hvad kunderne køber, og hvordan din lagerstatus er. Du kan se, hvilke varer du er ved at løbe tør for, så du kan få bestilt nye forsyninger i god tid.

Hvordan kobler du af i din fritid?

Det er vigtigt, at du også tager noget tid til at stresse af, så det hele ikke går op i arbejde. Hvis du arbejder hjemmefra kan det være svært at finde ud af, hvornår det er fyraften. Derfor kan det være en god idé at finde nogle strategier til at koble ordentligt af, når du har fri.

Et godt råd kan være at komme lidt ud i naturen. Du kan for eksempel cykle eller gå en tur. Men det kan også være noget helt enkelt, som at sætte dig ned og lægge en kabale, så du lige får arbejdsdagen ud af hovedet. Du har garanteret også nogle i din omgangskreds, der gerne vil med en tur i biografen eller teatret, nu hvor du ikke behøver pakke kundernes ordrer hele aftenen.