Garderoben: Sådan finder du inspiration

garderobe kvindetøj

Det kan være mere end svært at finde inspiration til sin garderobe, og det kan være endnu sværere at finde ud af, hvor man skal starte med at lede.

Måske har man aldrig været specielt fordybet i mode og vil pludselig gerne i gang, eller også har man svært ved at navigere i de mange retninger, pænt tøj kan pege i.

Heldigvis er der hjælp at hente, når der skal hentes ny inspiration til klædeskabet – her kommer tre bud på, hvad man som kvinde kan gøre for at friske garderoben lidt op.

Udforsk internettet

Første og måske bedste skridt på vejen er at bruge det store, vide internet til at udforske forskelligt tøj og tøjmærker, der kunne være interessant at have hængende i skabet derhjemme.

Man kan eksempelvis kigge på tøj til kvinder fra Liberté, hvis man står og mangler lidt god inspiration.

Det er helt oplagt at kigge på de mærker, man bedst kan lide for at søge ny inspiration, da man på forhånd ved, at kvaliteten er god.

Omvendt kan det også være god idé at lede efter tøj, der i mærke, stil og materiale adskiller sig fra det, man er vant til, så man på den måde kan få udvidet sin horisont.

Få gode tips fra veninderne

En anden god måde, hvorpå man kan hente lidt brugbare tips og noget reel inspiration, er ved at kigge på de mennesker, man omgås.

Det er helt naturligt at sparre med sine veninder, hvis man gerne vil give sin garderobe et frisk pust, da de kender én rigtig godt og sandsynligvis har nogle kvalificerede bud på, hvad der kunne være interessant.

Ved at udveksle idéer, præferencer og erfaringer bliver man selv klogere, men man gør også sine veninder klogere, hvilket bare er en fordel – så kan det jo endda være, at de ender med at blive inspirerede af én selv.

Bliv inspireret af de kendte

Endelig kan man overveje at tage et kig på et par kendte personer, hvis tøjstil man synes er fed.

Måske er man så heldig at have et idol eller en person, som man følger på diverse sociale medier, hvis tøj man således kan lade sig inspirere af.

Det er en rigtig nem og overskuelig måde at gribe det an på, selvom man ikke bliver præsenteret for en ligeså bred vifte af tøj, som man eksempelvis hurtigt ville kunne finde på nettet.