Server hjemmelavede drinks

Vodka

I alle hjem er der ritualer. Og det er sikkert et ritual for mange, at når der er fodbold på TV, skal der serveres en bajer og nogle chips eller peanuts. Mange har også den opfattelse, at et glas cognac eller whisky til aftenkaffen er mere oplagt end så meget andet. Og der skal i øvrigt være hvidvin til forretten og rødvin til hovedretten. Men du behøver slet ikke være så regelstyret. Tværtimod. Du kan nemlig med nogle få nemme tricks gøre både din og din partners aften langt mere interessant. Det kræver blot en god drink.

Burg nettet, og brug din vodka

Og glem så i øvrigt idéen om, at du skal være enormt kreativ. Kreativitet kommer indefra, og den dukker op, når du mindst venter det. Når det handler om drinks, skal du bare benytte dig af internettet. Det er ultimativt her, du finder mest inspiration. Der er masser af lækre opskrifter derude, som bare venter på at blive brugt. Du skal dog være opmærksom på, hvilken slags alkohol du gerne vil servere. Du kan lave drinks med gin, whisky, snaps og meget mere. Men hvorfor ikke tage en aften med vodka?

Vodka har den store fordel, at det er en forholdsvis neutral alkoholtype. Den dårlige vodka smager enormt sprittet, den gode vodka smager udelukkende af krydderier og jordede grøntsager. Du bør uden tvivl gå med sidstnævnte. Det er også således, du kommer til at gøre et indtryk på de gæster, du laver drinks til. Når du gerne vil finde den perfekte vodka, er internettet igen en god medspiller. Her finder du alle de bedste brands, og du kan endda finde flere danske producenter, der både har smag, kvalitet og bæredygtighed i fokus.

Lidt inspiration

Hvis ikke du aner, hvad du skal servere af drinks til din store festaften, så får du her et par forslag og lidt inspiration. Du skulle nødig gå tomhændet herfra. Du kan naturligvis bruge din vodka til en screwdriver. Her er der blot tale om en blanding af god vodka og appelsinjuice. Smider du et par isterninger i drinken og serverer i et højt glas, kan den sagtens bruges som velkomstdrink. Men den har nu egentlig mere charme som drink mellem to retter. Det giver dig også mere tid til at presse appelsinsaften selv. Det giver noget eksklusivt til din screwdriver.

Du kan også gøre festen lidt finere. Skru niveauet en smule op med den eksotiske og ekstremt lækre screaming orgasm. Drinkens navn kan måske godt virke en smule direkte, men den er nu ikke så sprængfarlig eller kontroversiel. Den har til gengæld masser af smag.

Det er blevet populært at sige, at man ikke er til søde sager, kager og is. Det betyder dog sjældent, at man ikke er til en dessert. Du kan forkæle dine gæster med en screaming orgasm, hvis ikke de ønsker et stykke kage efter din lækre aftensmad. Her skal du blot bruge en god vodka, amaretto, kahlua, baileys og lidt mælk. Så har du faktisk en drink, der nemt kan agere dessert i stedet for en tung chokolademousse.