Inspiration #11

The blog is closing.. But only for a little while ;)

18721274_10155494389284789_1203283769_oHaha overvejede at lave den helt syge clickbait overskrift med at bloggen lukkede, meeen det er jo kun for en tid! Jeg har nemlig, som tidligere nævnt valgt at skifte fra Bloggers Delight og det er ved at være tid til det nu! Derfor lukker bloggen ned i et par uger mens jeg bygger på min nye blog :* I kan stadig følge med på instagram @sophiehrefna hvor jeg stadig vil være aktiv og hey så glæder jeg mig til at se jer på min nye blog som er åben igen om 2-3 uger :*

The blog is changing location and will therefore be closed for the next 2-3 weeks!

autosignatur
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration #11