Sophie Hrefna Palm Boye
Inspiration #10

Sunny Copenhagen days

dsc_0490-1-kopidsc_0672-1-2dsc_0465-1-kopidsc_0648-1-kopidsc_0660-1-kopiH&M blazer // Monki jeans // Asos støvler // DKNY taske // Billeder af Cecilie Krog 

Hello Monday :* Jeg er vild med at vejret er ved at vende! Yay, det er sådan noget som gør Sophie her lykkelig! Noget andet som gør mig lykkelig er denne her blazer, ihh hvor den er fin og hvor er jeg glad for den! I går var jeg med Cecilie ude og tage billeder og så spiste vi lige frokost sammen, en perfekt måde at bruge sin søndag på. I dag skal jeg lave lidt skole og hey så skal jeg hygge lidt inde i byen igen ;) God mandag :*

Hello Monday :* I’m crazy about the fact that the weather is changing to the better, it’s stuff like this that makes me happy! The weather and this blazer that I absolutely love. Yesterday I hung out with Cecilie, took pictures and ate lunch in the city. A perfect sunday. Today I’m doing some school work and then hanging out with a friend! Happy monday :*

autosignatur
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration #10