ROME part II

Sunday outfit

img_1178-1-kopiLove Moschino t-shirt // Monki Jeans // Deichmann stiletter // DKNY taske // Vintage solbriller // Billeder af Natalie

Ups det var hurtigt den t-shirt blev min :b Men da den blev sat ned med 50% kunne jeg ikke dy mig! Den er forresten stadig sat ned men flere størrelser er allerede udsolgt i butikken og også lidt på nettet :*

Outfittet her tog jeg den anden dag med søde Natalie, hendes blog har været lukket i en lille periode men nu er hun næsten tilbage, hvilket er super dejligt for har savnet min billede makker :* Kig forbi hendes blog her, som åbner igen i mooorgen!

I dag bruger jeg dagen på at skrive opgave, igeeen.. men heldigvis er der kun 2 uger igen og så har jeg ikke mere skole! Vildt at tænke på! Hvad jeg skal efter ferien er endnu uvist da jeg brygger på lidt forskelligt, men mere om det senere :* Håber i nyder jeres søndag!

How fast did I buy this t-shirt? Sorry but couldn’t help myself when they put it on sale! If you are fast you can still make the 50% discount but some of the sizes are already sold out :/

These pictures were taken the other day with the sweet Natalie. Her blog has been closed for a while but is soon to be open again, wich is great since I missed my blogging partner!

Today I’m writing on my school project, only two weeks left and then no more school, it’s crazy to think about! Hope you are having a nice sunday :*

   img_1243-1-kopiimg_1226-1-kopiimg_1150-1-kopi img_1247-1-kopi

autosignatur
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROME part II