ROME Part I

SUMMER WISHES

sommer-collage1. Love Stories håndklæde // 2. H&M taske // 3. Love Stories bikini // 4. Love Moschino t-shirt // 5. Hvisk øreringe // 6. Aesop håndcreme // 7. Zara sandaler

Det er fredag, vejret er skønt, men hey jeg sidder indenfor og laver opgave #studielivet! Men jeg har jo også liige været ude og rejse så jeg skal nok ikke brokke mig for meget :b Jeg begynder dog at være klar til sommer og sommerferie, dog er min garderobe det ikke helt! Mangler lidt mere sommertøj og så ville den her Love Stories bikini egentlig også være ret fin at kunne hoppe i! Håndcremen er min absolut yndlings, og især her om i varmen får jeg så tørre hænder så der bruger jeg den hele tiden! Vil vende tilbage til min opgave nu, men håber i nyder sommer fredagen ;)

It’s friday and the weather is so great! Sadly I am spending my friday indoors with my school project! But hay I was just in Italy so no complaints! Hope you are having a great sunny friday :*

autosignatur
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROME Part I