Sophie Hrefna Palm Boye
1 year ago

Perfect vacation outfit

tumblr-billeder118Zara sæt her

Fuck det her Zara sæt er cool! Vild med blad mønstret! Så lækkert og meget ferie agtigt! Jeg eeelsker sæt og kigger altid på den, men ejer alligevel ikke et eneste xb Haha ret så dumt egentlig når nu jeg synes de er så nice. Dette er perfekt til ferie og så lækkert hele sommeren med slipper sandaler og en stor hat!

Fuck this Zara two-piece is cool! I love the pattern! I really love two-pieces but actually don’t own a single one. Stupid really, when I think it looks so freaking nice! This one is perfect for summer with flat slipper sandals and a big hat!

autosignatur
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 year ago