Sophie Hrefna Palm Boye
Eyes on: Straw accessories

L-O-V-E

dsc_0247-1 dsc_0221-1We all need a little love – Jeg købte for nyligt denne fine broche i H&M. Jeg kan desværre ikke finde den online men den kostede seriøst 40 kr i butikken så det var lige til at klare :b Jeg har haft et crush på en fin chanel broche længe og haft vildt meget lyst til at købe en, men 5000 kr? Hmm nej de penge kunne nok godt bruges bedre :b Min erstatning blev denne i første omgang og så er jeg ellers på jagt efter en fin vintage en som kan sidde på mine jakker i stedet! Jeg synes det er så fin en detalje og det gør lige looket det mere spændende :*

I recently bought this brooch at H&M. Sadly it’s not to be found online but it only cost 40 kr in the store so it was pretty cheap! I’ve had a crush on a Chanel brooch for a while now, but 5000 kr? No thanks. Instead I get by with this one and is on the look out for a nice vintage one for the future! I really like the brooch trend as an extra accesorie in an outfit. It kind of makes it a bit more interessting!

autosignatur
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eyes on: Straw accessories