Sunday outfit

Inspiration #11

tumblr-billeder119Hello Monday! Denne her mandag er en af de gode, en af dem hvor jeg er stået sent op, spist en sund god morgenmad, er god og sidder og laver på min opgave og hey så har jeg et nice møde senere og lige for at afslutte det så har min kæreste inviteret mig ud i aften :* Pæn god mandag!

Hello Monday! This monday is one of the good ones, one of those where I got up late, ate a good and healthy breakfast and is now working on my school project, and to top it all of I have an exciting meeting in the city later and after that a date with Sebastian. This monday is pretty great!

autosignatur
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday outfit