Sophie Hrefna Palm Boye
Sunny Copenhagen days

Eyes on: Straw accessories

straw-collage1. Mango taske // 2. Toteme sandaler // 3. Mango clutch

Hvis der er noget jeg elsker lige så snart det er varmere, så er det denne trend med stråhatte og tasker. Det ser simpelthen så lækkert og sommeragtigt ud! Jeg køber hvert år en hat men i år gad jeg godt hoppe på trenden med en stor strandtaske selvom både clucthen og sandalerne også er super cool! Er det en trend i også kan li’? :*

If there’s anything I love when the weather is warmer, it’s strawhats and bags. It’s so summerlike and cute! Every year I buy a hat for the beach, but this year I would love to buy a big bag, eventhough the clutch and sandals are super cool aswell!

autosignatur
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunny Copenhagen days