Sophie Hrefna Palm Boye
Sunday happiness

1 year ago

Sådan en her mandag aften har jeg brugt på at kigge lidt tilbage i arkiverne! Det er nemlig sådan at bloggen om en måneds tid rykker både sted og navn! En ændring som har været lang tid under vejs men som jeg glæder mig meget til! Derfor, helt nostalgisk sad jeg også og kiggede lidt tilbage på alt det arbejde der er blevet lagt her i bloggen i gennem de sidste par år. Sidste Maj måned fangede mig, da det altid er sjovt at se hvad man lavede for præcis et år siden! Maj så en del mere varm ud end den vi oplever i år og så var den faktisk generel ret god! Jeg har samlet lidt at de ting nedenfor som jeg lavede i den måned :*

I have spend my monday night, looking back in the archives and beeing nostalgic about it. The blog is soon changing both location and name and I am soo looking forward to it! Looking back at everything, I started reading my posts from May last year. You can see some of the things from exactly a year ago here :* 

20160509-dsc_0512-kopi-00120160509-dsc_0420-kopi-001Sidste år havde jeg dette helt sommerlige outfit på! Omg vejret var godt der! Toppen fra Ganni var klart en sommerfavorit men måtte desværre sælges fordi den var lidt for stor :/ Savner den faktisk lidt :b Se hele outfittet her.

Last year I wore this very summer like outfit, the weather was soo good! The top from Ganni was definently a favorite but sadly I had to sell it cause it was to big! I actually miss is! See the full outfit here.

untitled-export46Sidste år købte jeg denne lampe i Ikea! Den kostede ingenting og står stadig på vores skrivebord og ser fin ud! Jeg tilføjede generelt flere sølv ting til lejligheden da jeg nok ligesom nu, blev lidt træt af alt det messing man ser rundt omkring!

Last year i bought this lamp from Ikea. It was so cheap and is still decorating our desk!

20160505-dsc_0839-001collager14-001En anden ting jeg tilføjede sidste år, var disse New Balance sko! Ihh jeg er vild med dem stadig, selvom de er blevet ret så beskidte nu :/ Jeg elskede generelt en masse røde ting og brugte ofte skoene sammen med rød neglelak for at det hele matchede lidt! I kan se et af mine outfits med dem her.

I also added these cool New Balance sneakers to my wardrobe last year. I still think they are so cool, eventhough they aren’t that white anymore! I often ues the shoes is outfits with red nailpolish, see one of them here.

20160512-dsc_0636-001Til sidst så var jeg så heldig at jeg sidste år på dette tidspunkt havde fri til at skrive en stor opgave, og mine studieveninder og jeg smuttede derfor en tur til Portugal for at lade lidt op til projektet ;) Jeg lagde dette billede op lige inden vi rejste, og det er stadig det mest likede billede på min Instagram nogensinde!

In the end, I was so lucky last year that I had some time off to write a big school paper. My friends and I, took advantage of it and headed of to Portugal! I postet this picture right before we left, and it is still my most liked picture on Instagram!

tumblr-billeder20Og ja så var vi i Portugal! Det var såå godt, en masse dage kun med pool, sol og pige hygge! Kunne jeg godt gøre igen! Men hey den her Maj er også ret god, for på Fredag smutter jeg jo til Rom :*

And then we arrived.. It was such a good trip, filled with pool, sun and girl time. But this month is great too, this Friday I am going to Rome, and I can’t wait :*

autosignatur
   

2 kommentarer

 • ida

  Noo den Ganni top er så flot! Jeg kigger stadig efter den på TS en gang i mellem! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie Hrefna Palm Boye

   Haha gør jeg faktisk også :b Den er nemlig viirkelig fin! Denne var bare en medium og skulle egentlig bruge en small :/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday happiness