Sophie Hrefna Palm Boye
Wearing all white

Nyt blazer fund

tumblr-billeder114H&M blazer, fundet på Trendsales (lignende her)

Hvis der er noget som jeg er vild med så er det at smide en blazer ud over ens outfit! Det får bare det hele til at se så meget lækrere og mere stilet ud! Jeg ejer faktisk ikke så mange, underligt nok for dem jeg har bruger jeg hele tiden :b Denne her har jeg kigget efter i et stykke tid og fandt den endelig på Trendsales! Den er i uld og derfor faktisk ret varm og så elsker jeg at den ikke er sort men stadig passer til næsten alt tøj! I denne her weekend har jeg endnu et Trendsales køb i sigte, og det får i snart af se, det er nemlig noget godt :b

autosignatur
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wearing all white