Sophie Hrefna Palm Boye
Nyt blazer fund

Inspiration #10

tumblr-billeder115Sunday it’s been a pleasure! Denne søndag har været helt perfekt med godt vejr og tid inde i byen men samtidig tid til at ligge på sofaen og lave ingenting. Altså intet udover at se Girlboss som jeg har kværnet dagen lang og hey så at sidde på Tumblr som jeg kan bruge uendelige timer på! Håber jeres søndag er god ;) Lige til sidst så vil der fra nu af være et kort recap på engelsk i slutningen af hvert indlæg da jeg gerne vil gøre min blog lidt mere venlig for internationale læsere :*

From now on, each of my posts will end with a short english recap so that you international guys can follow me too, hope you like it, and feel free to comment with suggestions to make it better! – Sunday it’s been a pleasure! This sunday has been perfect in every way, with great weather and time in the city, but also with time on the sofa with nothing to do, except watch way to much Girlboss and browse Tumblr! Hope your sunday is good :*

autosignatur
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt blazer fund