Sophie Hrefna Palm Boye
Late night inspiration #8

Hvor har jeg været?

dsc_1414-1-kopi dsc_1433-1-kopiMango blazer // & Other Stories jeans + t-shirt  // Jessica Buurmann støvler // DKNY taske // Billeder af Amy Dyrholm

Så blev der lige holdt en lang pause her fra bloggen og generelt fra sociale medier. Helt ærligt så har jeg været både trist og sur i den sidste tid og jeg har derfor haft brug for en pause fra alt.

Jeg har jo været i praktik i de sidste par måneder, og som jeg nok har skrevet her inde så skulle jeg have været der i 5 måneder i alt men jeg stoppede altså allerede efter 3, nemlig for to uger siden. Vi endte med at være 3 ud af 4 praktikanter som stoppede i samarbejde med skolen og det har både været en hård og sur periode. Nu er jeg dog glad igen og lykkelig for at have god tid til min hovedopgave som jeg er i fuld sving med! Jeg vender tilbage til bloggen nu som normalt og hey hvis i har nogle spørgsmål så kan i altid skrive til. Der er flere af jer som er begyndt både at skrive mails og til mig på instagram og det er simpelthen så hyggeligt, så bare bliv ved med det :*

autosignatur
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Late night inspiration #8