Sophie Hrefna Palm Boye
Hvor har jeg været?

Hvad jeg går og laver

tumblr-billeder110Når nu jeg er stoppet i praktik har jeg jo en hel del ekstra tid, så man skulle tro jeg havde masser i overskud? Men nej sådan er situationen ikke, haha tværtimod så føler jeg at jeg har psyko travlt i de her dage! Lige nu laver jeg optagelsesprøve til KEA, har nogle sideløbende projekter og hey så har jeg også min hovedopgave hængende over hovedet! Gulp, det meget arbejde lige pludselig!

Så for lige at opsummere så ser mine dage ca sådan her ud i de her dage.. Jeg bruger hele formiddagen på at arbejde, i dag sad jeg med min veninde på biblioteket, så har jeg ofte noget socialt, som i går hvor jeg om eftermiddagen drak vin udenfor med en veninde. Dejligt med plads til det! Og så fordi min kæreste lige for tiden arbejder om aftenen så bruger jeg mine aftener på at ligge på sofaen, arbejde lidt videre og se Big Bang Theory mens jeg nogle dage prøver at presse lidt træning ind selvom jeg helst undgår det :b

Fredag tager jeg i sommerhus og holder lidt påskeferie, og omg hvor jeg glæder mig til det! <3

autosignatur
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor har jeg været?