Sophie Hrefna Palm Boye
Hvad jeg går og laver

Easter outfit

dsc_1075-1-kopi-1dsc_1187-1-kopi-1  dsc_1112-1-kopidsc_1222-1-kopiZara bluse // Monki jeans // Notabene sko // Furla taske // Billeder af Cecilie Krog

Ihh det her outfit er faktisk lidt gammelt og i har derfor måske allerede set lidt billeder på insta, men nu får i det alligevel fuldt ud her :* Blusen her er totalt yndlings, desværre er den lidt for lille :/ Jeg så den på et tidspunkt på en og i min hast måtte jeg eje den også selvom den kun fandtes i en xs og jeg egentlig nok bedst passede en small! Dumt, for nu går jeg alligevel ikke helt med den fordi den sidder lidt for stramt!

I de her dage er jeg smuttet i sommerhus med familien, det regner dog hele tiden og der er derfor dømt indendørs hygge med film og brætspil :* Håber i nyder jeres påske!

autosignatur
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad jeg går og laver