Sophie Hrefna Palm Boye
Mine yndlings sko

Wish to wear – sunday edition

wanttowear1. Topshop lak bukser // 2. Rough-studios taske // 3. Mads Nørgaard jakke // 4. Notabene sandaler 

Godmorgen til jer morgenfriske mennesker :* Ihh hvor jeg håber vejret vender i dag og bliver bedre, for skal ud og tage billeder, og selvom det ser lidt gråt ud håber jeg det lyser lidt op senere!

Sådan en dag som i dag ville jeg eeelske at hoppe i outfittet ovenfor! Det hele er bare super fedt og ting jeg ville elske i min garderobe. Den gule taske har jeg længe kigget på men så blev den udsolgt og er kun lige kommet tilbage. Mærket Rough-Studios laver de pæneste tasker i lækre farver men helt ærligt er det nok ikke en gul lille taske jeg mangler mest! Små tasker har jeg faktisk ret mange af!

Lakbukserne er super seje, jeg er dog lidt bekymret for at man får det psyko varmt i sådan et par, og så ved jeg bare at jeg aldrig ville gå med dem xb Generelt vil jeg gerne tilføre lidt mere farve til min garderobe, men i form af f.eks en taske, et par sko eller et print på en t-shirt altså helst ikke mere end det, det skal jo ikke blive for meget :b

autosignatur
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine yndlings sko