Sophie Hrefna Palm Boye
New shoes and a beautiful day

Notabene dream shoes

untitled-export80Notabene Becky loafers her

Som i så i mit sidste indlæg så har jeg købt de fineste og lækreste sko! Jeg har kigget på dem lige siden jeg startede og hele tiden tænkt de måtte være mine. Det er super svært ikke at købe en masse sko når man er omkring dem heeele dagen lang, og jo jeg skal da også ha’ et par mere inden min praktik stopper :b

De er super behagelige at have på og jeg elsker at de er så anderledes og gør ens look mere cool på sådan en afslappet måde, som om man lige er hoppet ud af sengen og i sine futter. Jeg vil bruge dem hele foråret med ripped jeans og en cool t-shirt og til sommer med.. alt faktisk, de passer til alt mit tøj :b xb Haha, jeg ville faktisk have haft dem på i dag med netstrømper men desværre regnede det jo heeeele dagen, og det blev derfor støvler i stedet!

autosignatur
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New shoes and a beautiful day