Søndags looket

New matte lipstick

dsc_1000-1-kopi-1Nyx Matte Lipstick 02 Stockholm

Som nogen af jer måske så på min insta story så har jeg købt en ny Nyx Matte Lipstick. Jeg er simpelthen så vild med dem da de bare holder hele dagen. Jeg har normalt mest brugt de mere nude farver og til tider en rød til byen, meeen jeg ville gerne blive bedre til at bruge lidt flere farver og har derfor købt denne her som er lidt mere mørk nude- pink agtig. Den ser liidt mere pink ud på billedet end den er faktisk! Den er super fin og havde den på i dag og kunne faktisk ret godt li’ den og den var god til ligesom at gøre hele looket lidt mere festligt! I kan finde farven her :* Og hey lige til sidst så tusind tak for alle jer som svarer på mine stories, det er så super hyggeligt at i er så mange som gider at svare :*

autosignatur
   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags looket