Sophie Hrefna Palm Boye
Saturday inspiration #7

Mine yndlings sko

Haha se lige bort fra hvor vold dumt mit ansigt ser ud på start billedet! Jeg har lavet min første video i laang tid! Jeg vil prøve at inkorporere det mere på bloggen med forskellige hverdags ting! I må endelig sige til hvis der er noget i ønsker at se en video med :* (husk at se videoen i hd kvalitet)

autosignatur
   

2 kommentarer

 • Jeg elsker den! Så hyggelig en video, elsker dit set up.

  Jeg kunne jo godt tænke mig at se en video om hvordan du redigere dine instagram billeder – hehe ;)

  http://kaffeogkjoler.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie Hrefna Palm Boye

   Ihh en sød kommentar! Så dejligt du kigger med og kunne li det!
   Og god ide med insta billeder, vil jeg lige have i baghovedet :D :*

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday inspiration #7