Sophie Hrefna Palm Boye
The Karlie Collection - Lancerings event

Søndags snak + vaffel opskrift

16466706_10155132700839789_1511665751_oGodmorgen bloggen :* For mig er søndag mest af alt en arbejdsdag, eller det er det i hvert fald blevet efter jeg er startet i praktik! Hver søndag er jeg nemlig ude og tage billeder og sidder og arbejder med bloggen hele dagen. Det fungerer super godt, men på sådan en helt grå søndag som i dag så kunne jeg godt tænke mig bare at blive hjemme og putte under dynen!

I går lavede jeg denne vaffel, eller who am I kidding, jeg laver vafler næsten hver dag! Efter jeg fik vaffeljernet i julegave har jeg seriøst lavet vafler i forskellige variationer 5/7 dage om ugen ca. Denne her er en af de mere usunde og lidt en weekendsvaffel, mmhm, den er dog stadig vildt nem at lave og det tage virkelig 5 min!

Du skal bruge: 1 æg, 1/2 banan (eller 1 hel lille banan), 1 dl mel, 1/2 dl mælk, lidt vaniliesukker

Bland det hele sammen, smør vaffeljernet med en lille smule smør og hæld det i. Vaflen skal kun have et par minutter! Husk at jo mere banan du bruger jo mere hænger den fast til vaffeljernet og samtidig hvis du smører vaffeljernet med for meget smør så bliver vaflen blød på toppen og ikke sprød og lækker ;)

Denne vaffel har jeg toppet med: Vanilieskyr, mandler og jordbær!

Gem

autosignatur
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Karlie Collection - Lancerings event