Sophie Hrefna Palm Boye
Så mange sko ønsker jeg mig for tiden!

Søndags outfit

dsc_0704-1-kopi   dsc_0842-1-kopidsc_0761-1-kopidsc_0789-1Kenneth Cole blazer // Givenchy t-shirt // Monki jeans // Jessica Buurman støvler // Issey Miyake taske // Ray-Ban solbriller

Så det søndag og jeg fik lige min meeeget søde kæreste til at smutte ud og tage nogle billeder af mig! Jeg har haft en super god søndag. Sådan en dag hvor jeg har sovet godt, brugt morgenen med Sebastian, taget billeder, drukket kaffe med Frederikke og ordnet en masse arbejde. I morgen starter en ny uge så det er så dejligt at ha’ haft en weekend hvor en masse ting er blevet fixet så man føler sig klar til mandagen! I næste uge har jeg super mange ting. Jeg skal faktisk noget alle aftener efter arbejde! Uf det bliver hårdt :b Men heldigvis gode ting som tid med familien og hyggelige blog arrangementer :*

Nu vil jeg bruge resten af aftenen med flere praktiske ting og så tidligt i seng så jeg er klar til arbejde i morgen – håber i har haft en god søndag :*

autosignatur
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så mange sko ønsker jeg mig for tiden!