Sophie Hrefna Palm Boye
Sunday inspiration

Monday glitter nails

untitled-export68Essie Rock at the top neglelak Findes i sølv her

Ihh hvor har det bare været nogle grå regnfulde dage og Sophie her er altså ikke med på den! Jeg ser faktisk bare frem til Madrid om et par uger hvor det forhåbentlig er lidt bedre vejr! Men hey for at gøre dagen lidt mere bright så iførte jeg mig i går min nye glimmer neglelak. Glitter på en grå dag gør altså det hele lidt finere synes jeg! Jeg ledte faktisk efter præcis denne her sidste jul men den var udgået men nu fandt jeg den faktisk online en del billigere end når man køber dem i Matas og så måtte den hjem til mig og så har jeg den da til denne her jul, eller til en dag som i dag hvor jeg har brug for at kunne smile over glitter når jeg ankommer til min skole helt gennemblødt af regnen.

autosignatur
   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday inspiration