Sophie Hrefna Palm Boye
Mandags inspiration & yndlings tumblr's

Redigering Apps jeg bruger

Tumblr billeder60Der findes en milliard redigering apps til mobilen så ens mobil billeder bliver helt geniale, og det er lidt en jungle at finde rundt i dem alle. Jeg har dog med tiden fundet mine yndlings og på det sidste tilføjet lidt flere som gør det nemmere at redigere billeder til instagram så de alle har en lighed.

I kan læse mit første indlæg omkring gode instagram spots her som et led i mit lille tema med instagram tips.

Jeg bruger 3 apps før jeg ligger et billede op på insta.

  1. Facetune – Den populære app som mest er kendt for at man kan gøre sig selv tyndere, men hey det jeg bruger den til er deres whitening funktion. Du kan gøre ting mere hvide, for mig er det ofte bygninger eller måske et gult skilt i baggrunden. Derudover bruger jeg detalje funktionen som gør man kan fremhæve ting på billedet. Det kan bla. være mine solbriller som gerne må skinne lidt ekstra og ellers ofte hvis der er vand i baggrunden som gerne må have lidt mere liv i sig. Facetune koster noget (jeg husker ikke hvor meget en 19kr ca tror jeg)
  2. Darkroom – Denne har jeg lige lært at kende og er allerede fan! Igen er der kun en enkelt funktion jeg typisk bruger men den kan nu mange smarte ting. Her kan du helt enkelt skrue ned for enkelte farver i billedet. For mig skruer jeg ofte ned for den gule farve i billedet, evt, den orange. Du kan også gøre specifikke farver i billedet mørkere eller lysere. (Appen er gratis men den funktion jeg bruger er i pro udgaven og koster 29kr)
  3. Unum – Denne app er egentlig ikke en redigerings app men et sted hvor du kan se dit instafeed og afprøve hvilke billeder du vil sætte det ind inden du rent faktisk gør det. Det gør at du kan få et mere ensartet feed og hele tiden teste hvad du vil ligge op og hvordan det passer ind inden du gør det. Denne app er forresten gratis.

Jeg må indrømme at det faktisk er lidt angstprovokerende at ligge op hvad det er jeg bruger. Er det snyd at gøre baggrunden mere hvid? Nej det synes jeg egentlig ikke det er. Jeg gør mig hverken brunere eller ændrer min øjenfarve men jeg kan nu engang bedst li at der ikke er noget gult i billederne. Håber i kan bruge det og hvis i selv har andre apps i selv bruger må i meget gerne skrive :*

Til lys, skygge osv. gør jeg det forresten oftest bare inde i insta selv.

autosignatur
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandags inspiration & yndlings tumblr's