23.09.2016

KBH’s bedste instaspots

Har du nogensinde tænkt på hvorfor alle de der insta-piger får så gode billeder og flotte feeds? Hey så læs lige med her hvor jeg deler ud af mine konge tips til insta venlige spots i KBH som jeg selv har testet ;) Nogle af dem kender i måske og andre er måske nye, ligemeget hvad har i her listen som i kan gemme og huske til næste gang i mangler det der billede som lige ser helt perfekt ud i feedet.

Læs: kan man ikke finde ud af at læse den højt sarkastiske undertone i indlægget her fra en fashionista som btw ikke selv har super mange læsere selv så kig gerne andetsteds ellers så læs flittigt med og husk tingene næste gang kameraet er fremme.

Næste gang kommer der indlæg med mine yndlings apps til redigering af mobil billeder så husk at klik ind der :b

SPISESTEDERNE

Tumblr billeder57

De fleste steder er ret kendte men hey måske i havde glemt hvor flot der var et af stederne ;)

1. Illum Rooftop – Illum har virkelig sat sig godt på tronen over instavenlige steder. Sæt jer på rossopomodoro og tag et skønt billede af jeres vin med udsigt over kbh eller gå forbi den nyåbnede Original Coffee lige ved siden af og drik kaffe. Tag gerne billedet med en lyserød himmel og du er sikret likes ;)

2. Union Kitchens kaffe er seriøst den mest kendte kaffe i KBH. Husk at bestil cappuccinoen for det er der skriften i er, og sæt jer så udenfor for lyset indenfor sucks. Skal der lidt grønt til så bestil deres avokado mad for et ægte insta-guru billede.

3. Bistro Royal er for det første en af mine yndlings restauranter men derudover har de nogle skønne lokaler og noget meget meget pænt mad. Rejemaden her, ser den ikke fin ud? Prøv at få fat i en bås for godt lys :b

4. Atelier September er jo en insta darling! Men tip her fra, sæt jer i vinduet hvor den flotte marmor plade er og hey du kan faktisk bestille alt fra menukortet her fra, bare rolig de har sørget for at alt er instavenligt!

OUTFIT STEDERNE

Tumblr billeder56Et godt insta outfit kræver en god baggrund! De store lyse bygninger i KBH kan der være langt imellem, men hey jeg har 3 gode steder til jer lige her ;)

  1. Sankt Annæs plads – Igen et sted hvor alle vinkler nærmest er gode! Ligemeget om du vil have lidt grønt med eller bare en hvid flot bygning som baggrund så er det her du finder det. Tip: hvis du går helt ned i enden finder du en super smuk bygning (brugt som baggrund i indlægget her).
  2. Enden af Nyhavn. Super smuk hvid bygning og hey så får du også lige lidt vand med – win win! Sidder du lige med fødderne ud over og tager et billede af dine sko som gerne skal være lace up ballerinaer hvor du både får vand og bygning med så er lykken gjort for dine insta følgere ;)
  3. Den lyserøde væg findes i Sølvgade! Den findes måske også andre steder men her er du garanteret et lille stykke lyserød himmel hvor du nemt kan spice dit feed op med lidt tøset lyserød som vi jo alle sammen ved er en vinder.

DETALJERNE

Tumblr billeder58Dit feed KAN jo ikke kun indeholde outfits og mad. Det skal også indeholde små flotte glimt af alle de smukke steder du går forbi, bare lige for at minde folk om hvor velbevandret du er. Her er 3 gode steder serveret til jer ;)

  1. Det obligatoriske sko-blomster billede finder du lige bagved magasin. Her er der en udendørs blomsterbutik hvor du nemt kan stå og gemme dig bagved et stativ og tage et fixt fromthetop blomster billede. Tag det gerne af hvide eller lyserøde blomster for et true insta-moment.
  2. Marmorkirken. Mit yndlingssted over alle! Altid pæn og perfekt i farverne! Prøv at undgå de mange asiatiske turister ved at tage billedet er kirken op af ved mindre du er heldig og de har travlt med at se på parade xb
  3. Palmehuset! Oftest populær på insta om vinteren hvor insta-pigerne, kuldeskær som de er søger indenfor i varmen og væk fra deres normale outfit steder. Palmehuset her er perfekt til både grønne detalje billeder og billeder af dig selv hvor du poserer i de to sekunder før din linse er helt dugget til!

Håber i kunne bruge min lille guide til noget og hey læs lige med om et par dage hvor jeg poster mine yndlings redigerings apps som hjælper mig med at fjerne alt det gule i billeder, se og rykke rundt på mit feed og fremhæve de ting jeg vil!

autosignatur
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

23.09.2016