Sophie Hrefna Palm Boye
Weekend chill

Søndags rutine

Tumblr billeder1

Det er søndag og jeg har sovet utroligt længe. De sovevaner skal altså snart ændres da skolen starter igen om under 2 uger! Min søndags morgenrutine er som følger:

Stå op og kysse min kæreste farvel (han spiller fodbold om søndagen) – Slæbe min dyne ind i sofaen og ligge i mit nattøj og se serier (lige nu new girl) – Smutte ud og lave god morgenmad (bananpandekage med galle jessen nutella, frisk banen og frysetørret hindbær) – Se mere serie (det er vel søndag) – Tage tøj på og smutte ud og mødes med min veninde på Baresso…

Så jeg vil smutte ind til byen nu, i må ha en skøn søndag :*

autosignatur
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend chill