Sophie Hrefna Palm Boye
According to Sebastian

Shifting weather

Untitled Export180-001H&M trend strik // Second Female top // Mango læder bukser // Mango taske // H&M Premium sandaler // Billeder taget af Natalie

Sidst Natalie og jeg tog billeder var vi så heldige at blive lukket ind i politi gården i København hvor der er fine lyse søjler som er meget blogger venlig og naturligvis derfor gjorde os super glade :b Det er svært at finde gode lyse baggrunde hele tiden men denne her var lige i øjet. Outfittet er egentlig super simpelt men med dette skiftende vejr er det, det eneste jeg lige kan overskue. Det virker som om at det er strålende solskin det ene minut og skybrud det andet så jeg havde trukket i ret varme læder bukser og en lille top men med en strik over skulderen til når kulden slog ind igen! I næste uge er det modeuge og efter det har jeg en uges ferie med min kæreste hvor vi tager til Malmø så nu må det egentlig godt blive sommer vejr ;)

autosignatur
   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

According to Sebastian