Sophie Hrefna Palm Boye
Mango Loafers

Stilettos and sweat

Untitled Export53

Manners Apparel trøje her // H&M Jeans // Zara stiletter // DKNY taske // Billeder af Natalie

Godmorgen folkens, jeg er stået tidligt op i dag og skrevet indlæg inden  jeg skulle i skole (jeg sidder faktisk nu i skolen og udgiver det.. shh..) jeg nåede faktisk både at lave god morgenmad, ikke at stresse, se lidt fjernsyn og lagt ordentlig makeup som ikke blev ordnet med halv hånd imens jeg skovlede morgenmaden i mig. Det der med at stå op i god tid kunne jeg godt vænne mig til :b Meeeen så burde jeg nok også gå lidt tidligere i seng, det hænger jo desværre sammen..

Outfittet er taget i forgårs hvor det desværre regnede en del, vi nåede dog lige at finde en tør time til at skynde os at skyde løs og få foreviget outfittet. Jeg var hoppet i min yndlings sweat samt stiletter, en kombination jeg meget godt kan li hvis man f.eks. skal drikke øl med veninderne eller vil dresse lidt op på en almindelig regnvejrs dag. Stiletter kan i mine øjne redde alt og hvis jeg kunne ville jeg aldrig gå i andet.

autosignatur
   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mango Loafers