Sophie Hrefna Palm Boye
Back Again

Garderobe Ønsker 2015

2015 wishlist

H&M flared jeans // Toga Pulla støvler // Asos ballerinaer // YSL taske // North badedragt // H&M studio skjorte // H&M studio kimono

Jeg lavede i 2014 en hel garderobe status som i fulgte i løbet af året, hvad jeg ønskede mig, hvad jeg købte og det endelige resultat af alt jeg havde brugt. I kan se det hele her, og i slutningen lovede jeg jer at der kom en opfølgning for 2015, en opfølgning jeg har været lidt langsom med men som endelig er klar :b

I 2014 brugte jeg i gennemsnit 570 kr om måneden på tøj, men det blev på lidt for mange forskellige ting. I år vil jeg gerne fokusere på at købe lidt flere kvalitets ting. Derudover bliver mit tøjbudget nok også en smule højere i løbet af året og jeg kan derfor regne med at kunne spare op til en større ting eller to.

Ovenfor ser i min nuværende ønskeliste for året. På den er der tre større ting, en lækker taske, det behøver nødvendigvis ikke være ovenstående dog. Denne er den mest usandsynlige at jeg vil få købt men opsparingen vil jeg gerne begynde nu så jeg har et mål! Af andre dyre ting har jeg de lækre Toga Pulla støvler. Jeg har det med at købe billigt fodtøj som desværre også slides hurtigere end et par støvler i ægte læder. I år ønsker jeg at investere i et lækkert par som holder en sæson eller to ;)  Til sidst er der den lækre Mullins badedragt fra North. Den går langt ned i ryggen og er set på Miss Vilde Kaniner her. Jeg elsker at svømme og prøver på at få det godt ind i min hverdag, jeg har dog længe ledt efter en lækker badedragt som både kan bruges på stranden men også til træning i svømmehallen. Denne står derfor højst på listen for i år!

Af andre ting i år er jeg hoppet på 70’er trenden og jeg savner derfor flared jeans, lange skjorter og en kimono i mit skab. I år vil jeg prøve at holde mig til listen, ligesom sidste år og i løbet af året give jer opdateringer for hvordan det går, på den måde har jeg styr på hvad jeg køber og forhåbentlig får jeg på den måde mulighed for at købe det jeg virkelig ønsker mig.

Til at slutte af, gør i så det samme som mig, laver en liste for hvad i ønsker jer? Eller er i mere impuls shoppere som jeg også tidligere har været :b

autosignatur
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back Again