Sophie Hrefna Palm Boye
Gyldne bolig ønsker

DIY jule dekoration

Untitled Export125

Inspiration lånt fra Emily Salomon her

Jeg er gået helt juleamok her hjemme og følte i dag at jeg manglede lidt mere personligt julepynt her hjemme, så jeg gik i gang med den helt store juledekoration. Jeg synes at jeg ser mange steder at alt julepynt er rødt, grønt og guld men jeg kan mærke i år at jeg går lidt mere i den anden retning mod nogle flere lyse farver og mere naturlige materialer. Jeg elsker derfor at denne dekoration kan laves præcis som man vil og jeg derfor kunne lave den i lå nuancer som passer her hjemme til alle mine andre blå ting :b

Til dekorationen har jeg brugt:

3 bloklys – købt i Kvickly

2 hyacinter

3 sukkulenter

Mos – købt i Kvickly

Grankogler og pakker – købt i Søstrene Grene

Det hele er lagt i et ældre guld fad fra H&M Home men man kan jo bruge hvad man har der hjemme :) De fleste supermarkeder og blomsterbutikker sælger alle materialerne men husk at tjekke markedet da priserne svinger meget. Jeg havde lige købt mos til 45 kr hos blomster handleren hvorefter jeg fandt det til 20 kr i Kvickly så jeg måtte lige smutte tilbage og bytte det. Hvad synes i om dekorationen?

20141208-DSC_0999

autosignatur
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gyldne bolig ønsker