Sophie Hrefna Palm Boye
Selling again

Lillepige looket

Untitled Export53

H&M bluse + shorts // Modström blazer // Birkenstocks // DKNY taske // Costume solbriller

Billeder taget for et par dage siden, en dag hvor vejret tillod shorts og hvor jeg afprøvede min blazer en sidste gang før jeg satte den til salg lige her. Jeg har nemlig endnu engang ryddet ud i garderoben da jeg har forelsket mig i alt for mange ting fra H&M’s efterårs kollektion som kommer i butikkerne til september, og mit skab kan simpelthen ikke holde til mere tøj, så endnu en oprydning skulle der til xb

I disse dage er jeg i jævnt dårligt humør, det går desværre ud over min dejlige kæreste som lever med muggenhed og surmuleri fra mig. Jeg haaaader nemlig mit hår, yes, first world problem. Ikke nok med at jeg lader det gro ud og jeg derfor har verdens største udgroninger, så lader jeg også mit pandehår vokse, og lige nu har det den der længde hvor det absolut ingenting vil, det kan ikke sidde nede og det kan ikke komme bag ørene, så hårbøjler er vejen frem, og det er jeg altså ikke helt glad for. Hårbøjler er for mig, en meget lille piget tendens og jeg er i forvejen ikke særlig høj xb Men tilsat en højhalset bluse synes jeg at det hele blev en smule mere modent :b Eij hvor jeg glæder mig til det hele er blevet langt og naturligt igen!

Følg mig med Bloglovin her

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Selling again