Sophie Hrefna Palm Boye
Outfit time

Bloglands Top 5

Jeg har efterhånden læst blogs i en del år nu, 4 år næsten faktisk, har jeg fuldt med på de store modeblogs og i deres liv. Jeg har derfor læst en del indlæg igennem nu, og i den tid er der et par stykker som har siddet fast, indlæg man ikke har kunne glemme men som har gjort et større indtryk.

Jeg har her samlet 5 af de indlæg jeg husker bedre end andre :)

TUMBLR Billeder7

Vildekaniner skrev i december 2012 omkring det at være en offentlig person. Som jeg husker det havde hende og hendes ellers langvarige kæreste gået fra hinanden noget tid før og nu cirkulerede der rygter om en ny man i kanines liv ;) Jeg fulgte selv lidt stalker spændt med på instagram og facebook når et kysse billede blev lagt op og alle kommenterede hvem det nu var. Marie skrev et pænt indlæg om at det var en offentlig verden. Hun ville ikke udgive sig selv og fortælle om sin nye mand men teasede om at informationerne ikke var langt væk, da det jo var en offentlig verden. Indlægget var godt skrevet og hun trak efter min mening en god linje mellem det personlige og bloggen, i kan læse indlægget her.

TUMBLR Billeder4

Miriamsblok  er efterhånden kendt som en som stiller spørgsmålstegn ved meget i blogland, og det er netop derfor jeg følger hende, hun har skrevet så overdrevet mange indlæg gennem tiden som jeg husker og som fik mig til at tænke en ekstra gang. Det indlæg jeg har valgt er dog ikke et af de største eller det som skabte det størst debat, blot det som ramte mig personligt mest.

Miriam skrev i 2013 Er en smuk blogger, en bedre blogger? og er det, det? Hun skrev at hun tit så “smukke” bloggere som virkede til at have lettere ved succes, hvorimod dem med et mere “normalt” udseende skulle kæmpe mere for det. Det ramte mig fordi jeg tænkte om det mon var rigtigt, skulle jeg kæmpe mere som blogger fordi jeg ikke var modelkøn?

Indlægget er godt formuleret og i kan læse det lige her.

TUMBLR Billeder3

NemesisBabe har jeg fulgt i lang tid, hendes blog er en ren modeblog og det er derfor ikke det store personlige indlæg jeg linker til nu, men alligevel et indlæg jeg lagde mærke til. Til modeblogprisen 2014 skulle nogle udvalgte bloggere lave et indlæg hvor de præsenterede smykker for mærken Kranz & Ziegler, de fleste lavede en collage eller andet, men NemesisBabe her valgte at vikle smykkerne rundt om farverigt slik og juicebrikker, jeg var imponeret over hendes kreativitet og syntes at det klart var hende som skulle vinde konkurrencen om årets modeblogger på baggrund af det indlæg :) I kan læse hendes indlæg her.

TUMBLR Billeder6

Sillewho skrev i 2012 Hvordan man skabte en illusion om at man var seksuel aktiv indlægget handlede om hvordan det famøse bollehår blev skabt. Det var et sjovt og gennemarbejdet indlæg som jeg grinte helt vildt af, og det var faktisk derfor jeg begyndte at følge sillewho. I kan læse hendes indlæg her.

TUMBLR Billeder5

I 2012 blev modeblogrevolutionen skabt, nogle bloggere var ikke enige med dem som var udvalgt til årets modeblogpris, og de skabte derfor deres egen pris, deres egen revolution. Jeg elskede at der var nogen som gik imod reglerne og skabte deres eget.

en af frontløberne for revolutionen var Fierceogfattig som skrev et velformuleret indlæg omkring hele situationen. I kan læse indlægget her.

Det var mine top 5 indlæg i blogland, har i andre som burde huskes?

Følg mig med Bloglovin her

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit time