Sophie Hrefna Palm Boye
Summer Longings

Im on board

Collager11

Et mere alternativt outfit i får af se i dag, men når arbejdsdagene er lange er det, det i får :b Den nye trend i blogland er klart vidde bukser, det kan man vidst ikke slippe fra og jeg er nu endelig hoppet på vognen. De vidde bukser er både behagelige og pæne og så elsker jeg at jeg synes de giver en et mere voksent look, eller konservativt om man kan kalde det.

Som i har lagt mærke til har jeg solgt ud af mit tøj her for tiden, og heldigvis har i været så søde at købe en masse som nu har gjort at jeg har erhvervet mig disse fine bukser fra h&m. Jeg vil til hverdag style dem, med mine snøre støvler, en hvid t-shirt og en blazer, og til fest med stiletter og en blondetop. Hvad med jer, er i også hoppet på bukse trenden eller er de vidde bukser for langt henne på klovneskalaen for jer? :)

Følg mig med Bloglovin her

 

   

4 kommentarer

 • Sara

  Jeg er desværre ikke hoppet på den trend. Jeg synes personligt at man meget hurtigt kommer til at ligne et telt hvis man ikke er utroligt tynd, hvilket ikke er så klædeligt i min optik. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie Hrefna Palm Boye

   Ja okay, jeg håber så jeg ikke ligner et telt for meget :b

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har faktisk flere vidde bukser i en kasse i kælderen, den gang da jeg gik i gymnasiet skulle bukserne også være vidde. Men jeg tror nu at kassen skal blive i kælderen, jeg er slet ikke færdig med de stramme rør!
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie Hrefna Palm Boye

   Haha så det er lidt et dårligt gymnasie flash back :b

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer Longings