Sophie Hrefna Palm Boye
1 nude dress - 3 looks

Dagens Outfit: Juvel farver

Den preppy stil er tilbage i modebilledet og jeg vil langsomt implementere looket til min stil :)
Haremsbukser og en blazer gør det nemt men jeg er dog mere til den feminime udgave med juvelfarver og løs fletning!
I dag har jeg været på arbejde (som jeg er hver dag :b) og det var ikk liiigefrem det mest spændende.. og med 3’s netværk nede var mit humør ikk’ helt i top! ..Men en udsigt ud over nyhavn hjalp en smule på det.. og med en gåtur ned af strøget efter var min dag reddet!.. :) Håber jeres dag er god

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 nude dress - 3 looks